събота, 15 септември 2007 г.

Tema na sait

Повечето писма, които получавам са от хора, които не могат да изберат темата на сайта си и които искат да им направя сайт.

Мога да ти помогна и за двете, но не мога да го направя вместо теб.

Тема на сайт - как да ти избера темата, нали след това ти трябва да пишеш за нея??? Няма как, но се налага да помислиш какво обичаш, какво те интересува. Не се притеснявай, всеки човек може да измисли поне 3 теми, за които да направи сайтове. Тук съм публикувала статия как да избереш темата на сайта си.

За правенето на сайта - в началото е добре някой да ти направи сайта, ако ти сам не можеш. Но имай предвид, че сайтът е твоя бизнес и не можеш да държиш отговорен никой за развитието на твоя бизнес.

Независмо дали сам ще се занимаваш с програмирането на сайта или ще си наемеш някой да го прави или ще използваш автоматични системи за генериране на сайт, ти трябва да се грижиш за съдържанието на сайта. Това отново не означава сам да пишеш съдъранието, но трябва да се грижиш на твоя сайт редовно да има качествено съдържание.

Продължавам с проучването си на български фирми, които предлагат добър хостинг и система за управление на съдържанието. Мисля, че до месец-два ще мога да препоръчам добра фирма.

Руми

1 коментар:

Ivan каза...

Здрасти.Пишеш много хубави статии.
Прочетох ги всичките.В другият сайт имаше линкове за сваляне които неработеха и реших да те предупредя.Ти може и да знаеш.